Geld bespraren op maandelijkse kosten

Veel mensen in Nederland willen graag wat geld besparen op hun maandelijkse uitgave. Vaak kom je dan terecht bij het vinden van een goedkopere energie leverancier, minder gas verbruiken etc. Maar er zijn ook een aantal zaken waar je eenvoudig rekening mee kunt houden. Zo is er ten eerste natuurlijk de mobiele telefoonrekening. Deze kan soms best oplopen, zeker nu iedereen steeds vaker met een smartphone aan de haal gaat.

geld besparen sim onlyU kunt hierop eenvoudig besparen door bijvoorbeeld het beste sim only onbeperkt internet abonnement af te sluiten. Voor een paar euro’s per maand heb je dan een goed abonnement. Nog goedkoper wordt het wanneer je de data bundel eruit gooit. Je kunt dan dus niet meer op het internet met je mobieltje. Alle via de WIFI. Dit is iets dat je kunt overwegen, het scheelt je al snel meer dan €100 op jaarbasis. Veel mensen kiezen echter om de databundel te houden.

Als je de krant leest kun je ook overwegen om deze op te zeggen. Een krant is niet heel erg duur, maar het kan je zeker helpen om te besparen. Alhoewel je heel goedkoop bijvoorbeeld een proefabonnement Volkskrant kunt nemen, is het toch een flinke uitgave post, voornamelijk als het proefabonnement afloopt. Het leuke van het proefabonnement is echter wel dat je vaak iets extra krijgt, een leuk cadeau.

 

Comments are closed.